28 ian. 2015

BUN VENIT PE BLOG! PRECIZĂRIMulte dintre linkurile şi videoclipurile de pe acest blog sunt de provenienţă catolică, dar orientarea blogului nu este exclusiv catolică, ci ecumenică, valabilă pentru oricine. Aşa cum am explicat în articolul intitulat Spre refacerea unităţii creştine, din orice Biserică am face parte, este foarte important să fim creştini autentici, nu creştini numai cu numele sau de formă. Din orice Biserică am face parte, ca să ajungem la fericirea veşnică trebuie să credem în Domnul Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu, Persoană din Sfânta Treime, să ne curăţim sufletul de păcate prin sacramentul Pocăinţei, să-l urmăm pe Domnul Isus Cristos (să-l imităm pe cât ne este nouă, omeneşte, posibil) şi să punem în practică ceea ce a spus el.

Toate articolele de pe blog sunt foarte interesante, dar în primul rând recomand articolul cel mai amplu din partea de jos a blogului, care are titlul Argumente şi dovezi ale existenţei lui Dumnezeu şi a vieţii veşnice de dincolo de moarte. Articolul respectiv începe cu aceste argumente şi dovezi, dar nu conţine numai acest subiect.

Recomand parcurgerea articolelor cu atenţie, nu superficial sau în grabă.


O rugăminte:  Este bine să recomandaţi şi altora acest blog, ca să le folosească şi lor.Pentru întrebări sau dialog pot fi contactat:

(sau dând căutare pe facebook după numele Augustin Cezar Vieru)

- pe contul de facebook: 

Şi o recomandare tehnică pentru începători: de fiecare dată după ce accesaţi o înregistrare video, un videoclip, un site, o carte sau orice altceva, se revine în pagina principală a blogului cu click pe opţiunea back (înapoi) din browser: de exemplu, în browserele Explorer şi Firefox, opţiunea back este săgeata din colţul din stânga, sus.
Vă doresc lectură şi vizionare plăcută şi cu folos!